Verkoop Hoeve, Chertsey, Quebec, Canada, 390 Langelier

Verkoop - Cod. 35003

  • Typologie: Hoeve
  • Gebied: 133.97 m²
  • Getal kamers: 8
  • Verdieping: 3

Een echte oase van rust, meer bepaald gelegen in het prestigieuze 7e meer in de Baai van de Duivel, meer dan 300p. van de kust, intieme en afgelegen terrein waar u in de winter het hele jaar door kunt genieten van de Finse sauna en de spa, en in de winter op slechts een steenworp afstand van een kleine saucette in het ijskoude water van het meer. Dit prachtige landhuis biedt 3 ch. op de bovenste verdiepingen en een boudoir met 2 openslaande deuren met uitzicht op het terras en de galerij met een prachtig uitzicht op het water en een badkamer om te dromen, met een glazen douche, een Vrijstaande bad- en gashaard, perfect voor een meest romantische avond.
Op de begane grond vindt u een ruime eetkamer in het glazen dak met vloerverwarming, een woonkamer met een open haard houtgestookte langzame steen en een functionele keuken met een gasfornuis en elk van deze kamers heeft nog steeds een adembenemend uitzicht op het meer. Vergeet niet de dubbele garage met een indrukwekkende woonkamer met een pooltafel en een thuisbioscoop, Jatoba houten vloeren en een doucheruimte in de garage. , allemaal apart ontworpen van de ruimte voor auto's.
Het 7e meer is een goed onderhouden juweel, waar te leven is er praktisch een voorrecht, leven in harmonie en in vrede met de natuur aan de rand van dit bevaarbare meer (motor 9.9 HP max) met een oppervlakte van 1.4 km² en een omtrek van 8.7 km, het meer is al meerdere jaren bezaaid, gespikkelde forel en grijs (meerforel) en biedt u een kristalhelder water. De kwaliteit van het water werd uitstekend getest en verschillende monsters bevestigden de drinkbaarheid van het water voor consumptie. De verticale transparantie van het meer is 33 voet, volgens het ministerie van Milieu en de diepte bereikt meer dan 130p of zelfs tot 140p in Devil's Bay, een perfecte plek om te duiken. De bewonersvereniging doet er alles aan om de kwaliteit van deze omgeving te behouden en te behouden, u wordt uitgenodigd om mee te doen en er ook een bijdrage aan te leveren. Op zoek naar een favoriete plek en hier is het. + $ 800.000 CAD geïnvesteerd door de eigenaar!

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB